fara

Jednopatrová budova na obdélném půdorysu členěna pěti osami. Fasáda hladká zdobena lezénovým rámem osazeným na průběžném soklu. V přízemí na osu prolomen pravoúhlý vstup lemovaný jednoduchým klasicistním kamenným portálem s nadpražím. Okna zdobena profilovanými šambránami s ušima. V patře pět okenních os lemováno šambránami posazenými na vyložené parapetní římse a úseky nadokenních říms. Okno ve stření ose nad vstupem dynamizováno konvexně zprohýbanou nadokenní římsou. Suprafenestry vyplněny plastickými geometrickými ornamenty provedenými ve štuku. Okna v přízemí opatřena mříží. V bočních stranách jednoduché pravoúhlé okenní osy lemované šambránou. Střecha sedlová, v nároží zvalbená, krytá pálenou taškou.