kaple sv. Máří Magdaleny

Kaple stojí na eliptickém půdorysu. Fasáda je hojně členěna: z bosovaného soklu vyrůstají dva na sebe položené bosované lisenové rámce. Nad nimi obíhá široký vlys, dělený žlábkovanými volutami, které evokují dojem hlavice lisen. Vlys je proražen řadou naležato postavených obdélných oken rámovaných pásovou šambránou. Kaple je završena hojně profilovanou korunní římsou a nizoučkou jehlancovou stříškou vyvrcholenou čtyřbokou věžičkou s cibulí a ukončenou křížem. Stěny věžičky tvoří obdélná, polokruhově zakončená dělená okna. Vstup do kaple je polokruhově zakončen, rámován bosovaným portálem. Nad ním je quadrilob v němž je zapuštěn obraz veraikonu a medailony poprsí 4 českých světců. V jednotlivých polích jsou ležatá vykrajovaná okna. Interier člení šest vtažených opěráků, mezi nimiž jsou v patře galerie. Strop má bohatou štukovou výzdobu.