měšťanský dům

Drobný patrový měšťanský objekt se sedlovou střechou, na kterou v dvorním průčelí navazuje střecha pultová. Průčelí je dvouosé nepravidelné. Clení fasády : hrubý povrch omítkové plochy kontrastuje s hlazenými šambránami kolem otvorů. Větší část přízemí vyplňují garážová vrata a vstup s prosklenými dveřmi do objektu. V patře jsou umístěny dva sdružené okenní otvory s novodobými okenními výplněmi. Horní část průčelí je oddělena vystupující obdélnou římsou. Podřímsovou část fasády člení dva zaslepené okulové otvory. Korunní římsa má profil ze čtyř řad vysazených cihel. Sedlovou střechu s krytinou z boborovek člení dva poměrně mohutné vikýře. Dvorní průčelí sloučené s čp. 35, bez jakéhokoliv plastického členění, uplatňuje se pouze dvěma nepravidelně uspořádanými okenními otvory schodiště. Střešní krytina malého sklonu, krytina plechová.Ze suterénu vychází podél dvorního průčelí jednoramenné schodiště kryté skleněnou střechou, zavešenou na ocelových konzolách.