městský dům

Nárožní patrový dům na půdorysu složitě vykrojeného lichoběžníku, krytý dvojicí valbových střech. Fasáda do ulice Na Sioně několikrát zalomena. Těsně za nárožím vystupuje více do ulice a záhy se zalamuje a jakoby pozvolna z ulice ustupuje. Rovněž vedlejší fasáda vystupuje směrem k nároží více do ulice. Fasáda do Vladislavovy ulice prolomena pouze okenními osami, v přízemí třemi a v patře šesti. Patra oddělena průběžnou plochou horizontální římsou, která pokračuje i po vedlejší fasádě. Boční fasáda do ulice Na Sioně členěna v patře devíti okenními osami, v přízemí šesti okenními osami, dvěma vstupy a výkladní skříní. K domu přiléhá od severu zděná ohradní zeď. Dochované jsou středověké sklepy (střední sklepní prostor je zaklenutý hrotitou klenbou s hrotitým portálkem). Hodnotná jsou novorenesanční okna v patře s bohatým zdobením. Předmětem ochrany je dům čp. 330 - stavba a pozemek parc.č.1280.