zámek - sýpka

Na mírném návrší v půdoryse písmene L zbudovaná volně stojící zámecká budova o dvou patrech, ke křídlu ve směru svahu přiléhá na konci nižší přízemní přístavba, otevřena asymetricky kamenným renesančním portálem s nápisem v humanistické kapitále: LETHA PANIE 1537 GINDRICH BRZEZNICZKY, a erbem s datací k roku 1536. Ve vnitřním úhlu běží po délce svažujícího se křídla ve výši prvního patra nástupní rampa, přístupná schodištěm, paralelním s hořejším křídlem, vpravo od schodiště se dochoval portál datovaný rokem 1608. Uvnitř stavby zachovány trámové stropy (přeměněno na sýpku) a valenné klenby. Fasáda členěna renesančními okenními pravoúhlými otvory (pro účely sýpky z velké části zaslepenými). Vysoká sedlová střecha, u přístavku nižší, ukončena podvalbou.