sýpka

Zděný, omítaný patrový objekt na obdélném půdoryse, s mansardovou střechou, krytou plechem. Podélné průčelí do zámecké zahrady je děleno na 11 okenních os, 3 střední osy přísluší konvexně prohnutému rizalitu. Přízemí východního podélného průčelí do zahrady je členěno do 17 os. V druhé ose zprava i zleva je půlkruhový výklenek, ostatní osy jsou tvořeny buď původními menšími obdélnými okny s původním hranolovým kamenným ostěním nebo přezděnými okenními otvory na větší obdélníky. Střední osu tvoří zazděný renesanční portál, z něhož je vidět pouze hranolové profilované ostění se znakem v nadpraží. Patro je členěno do 19 os. Které jsou tvořeny původně vysokými okny, zakončenými půlkruhem ve špaletách a štukových rámcích. Okna dodatečně buď zcela nebo ve střední části zazděna. Nad okny výrazné štukové suprafenestry. Vpravo a vlevo na nároží jsou doposud patrné štukové pilastry s volutovými hlavicemi pod korunní římsou. Severní boční průčelí je v přízemí členěno do tří os, levou tvoří jednoduché dveře, pravé dvě osy zazděné obdélné okenní otvory. V patře jsou dvě okna, napolo zazděná, shodná s okny vedlejší fasády. Východní podélné průčelí je v přízemí děleno na 10 os. 1., 2., 4., 7. a 10. osu tvoří vstupy s nepůvodními dveřmi v kamenných hranolových ostěních, v ostatních osách jsou malá obdélná okna v kamenných ostěních. Patro je děleno podélně do dvou částí, v nižší řadě je zleva 10 malých podélných původních okenních otvorů s kamennými parapety, dále pokračuje 8 obdélných okenních otvorů. V řadě nad těmito okny jsou ve stejných osách umístěna malá obdélná okénka. Jižní boční průčelí je uprostřed předsazeno hranolovým rizalitem se sedlovou stříškou, dosahujícím do výše patra. V bočních stěnách jsou v patře zazděná původní půlobloukem zakončená okna se štukovými suprafenestrami, přezděná novodobými obdélnými okny, v rizalitu jsou v patře ve dvou osách novodobá okna, v přízemí okno a vstupní, valbou sklenutá předsíň. Místnost v západní části chlévní je sklenuta plackami na pasy, levá chlévní část sklenuta plackami na 4 střední pilíře. Patro je plochostropé.