vila

Vila, postavená spolu s vedlejším domem čp. 268 podle sjednocených plánů Josefa Gočára, je jednopatrová, krytá mansardovou střechou. Na jejím hlavním průčelí se v podobě konvexní hmoty projevuje vnitřní oválné schodiště. Vydutí fasády je z každé strany rámováno jedním pilířem s hlavicí ve tvaru převráceného komolého jehlance. Mezi pilíři se v přízemí nachází domovní vstup, tvořený portikem s trojúhelně zalomeným štítem, který je ploše diamantově profilován. Jeho dveře kryje dekorativní mříž. Z boční fasády vystupuje pětiosý rizalit na kalichovitých pilířích s diamantovou řezbou, vynášející na úrovni podkroví terasu se zábradlím. Z fasády do zahrady vybíhají balkóny, vynášené osmibokými pilíři. Plocha mezi řadami oken je na všech stranách fasády vyplňována geometrickými obrazci. V interiéru se nachází oválné schodiště, do bytů vedou dvoukřídlé dveře s profilovanými výplněmi. V zahradě je osmiboký altánek s jehlancovou stříškou.