dům U Driancourtů

Řadový dvoupatrový dům s mansardovou střechou a vloženým podkrovím. Fasáda do Rytířské ul..: čtyřosá (v patrech), osmidílná okna v líci s profilovanými šambránami, zalamované podokenní pasy a v 1.p. s přímými nadokenními římsami. Mohutně vysazená hl. římsa s deskami s mutuli. V mansardě tři vikýře s šestidílnými okýnky a sedlovými stříškami. Hladký parter, desková kordonová římsa, tři neprofilované kamenné portály s půlkruhovými záklenky v mírně vpadlých obdélných polích. Dva portály vlevo s plnými dveřnicemi, vpravo klasicistní dveřní křídla s motivem slunce a paprskovou světlíkovou mříží. Fasáda do ul. V Kotcích: čtyřosá, dva obdélné vstupy a dvě slepá okna s jednoduchým rámováním. Okna pater i podkroví shodné členění jako z Rytířské, hl. římsa zjednodušená.