městský dům

Řadový dvoupatrový dům se sedlovou střechou. Fasáda do Rytířské ul.: čtyřosá, odsazená trojdílná okna s olištovanými šambránami, podloženými průběžnými podokenními římsami, okna 1.p. i nadokenní římsy. Vikýřový nastavec nad hl. římsou s vysokým trojúhelným štítkem-dvouosý, odsazená šestidílná okénka v lisenových rámcích spojených s plochými šambránami s půlkruhy v nadpraží. V přízemí novodobý výkladec sevřený dvěma otvory se segmentovými markýzami. Fasáda do ul. V Kotcích: čtyřosá, v patrech se shoduje s předchozí fasádou, okna osmidílná, parter vlevo vstup do chodby s půlkruhovým záklenkem, v ostatních osách půlkruhové okenní otvory, oddělené dvěma souběžnými římsami od stejně širokých obdélných nik pod nimi.