kostel sv. Kateřiny

Kostel sv. Kateřiny se hřbitovem je ze západní a jižní strany obklopen roubenou ohradou s kovanými vstupními vraty, v jihozápadním rohu ohrady je vestavěna na vysoké podezdívce márnice a v jihovýchodním konci ohrada navazuje na stavbu dřevěné zvonice. Ostatní část areálu je oplocena novodobě. Před vstupními kovanými vraty do areálu stojí napravo kovový vysoký kříž na kamenném fundamentu z 19. století a v blízkosti márnice je kovový kříž na kamenném fundamentu s dalšími dvěma menšími kameny po stranách, všechny opatřeny tesanými reliéfy, asi z 18. stol - pololidová zdařilá kamenická práce. Oba kříže nejsou prohlášenou součástí areálu. Zvážit jejich doprohlášení. Kostel je po celém zbytku areálu obklopen hřbitovem. 1. kostel sv. Kateřiny 2. márnice 3. zvonice 4. ohradní zeď