zámek

Areál zámku se nachází na ostrožně nad Robečským potokem, v severozápadní části obce. Hlavní součástí areálu je čtyřkřídlá dvoupatrová zámecká budova s cylindrickými rizality na nárožích, umístěná ve východní části zámeckého areálu. Před hlavním průčelím zámku - jihozápadním - příjezdová komunikace, která vně zámeckého parku pokračuje směrem k oboře Vřísek a je podél ní vysazena lipová alej. Jižně a východně od zámku převažuje zatravněná plocha s několika dominantními stromy, tato část areálu je oplocena litinovým plotem. Západně od zámku je rozsáhlý anglický park, v něm se nachází hájovna, dva skleníky a další drobné artefakty. Tato část areálu je ohrazena kamennou zdí. 1. zámek 2. fontána 3. zámecký park 4. bazén 5. zahradní pavilón 6. skleník 7. obelisk 8. sklepy 9. ohradní zeď 10. oplocení 11. brána I. 12. brána II. 13. brána III. 14. alej 15. pomník Eleonory Andrássy - p.č.47 16. skleník II - p.č. 57 17. dům č. p. 3 - p.č. 48 18. bazén II - p.č. 52/1 19. kašna - p.č. 52/1