kaplička sv. Jana Nepomuckého

Kaple na obdélném půdorysu otevřená poměrně širokým vstupem s půlkruhový záklenkem, v němž jsou vsazeny jednokřídlé kovové dveře se skleněnou výplní. Fasáda hladká členěna pouze barevnými prvky v kombinaci modrého soklu a bílých ploch stěn. Fasáda završena korunní římsou, která nese na přední straně dvakrát odstupňovaný mansardový štít. Ve středním poli spodní části štítu mělký obdélníkový výklenek. Ve vrcholu štítu osazen dvouramenný kovový kříž. Kaplička je pravoúhle zakončena bez průběžné korunní římsy, pouze s hladkou fasádou. Stříška sedlová krytá pálenou taškou. Před štítem úzký úsek římsy krytý pálenou taškou. Oproti původnímu architektonickému členění byla fasáda zjednodušena odstraněním lezén v nároží. Původní okosené rohy nároží byly zrušeny. Vnitřní prostor zaklenut pruskou plackou dosedající na přízední pasy.