měšťanský dům

Budova je na rozsáhlé nepravidelné parcele s hlavním jižním průčelím při ulici Latrán. Přibližně uprostřed se nachází malý dvůr. Uliční průčelí je klasicistní (z konce 18. stol.) s renesančním obdélným vstupním portálem a renesanční atikou. 1. patro a přízemí je dvouosé , okna i vstupy zdobeny stuhovými šambránami. 2. patro je tříosé, okna jsou zdobena profilovanými šambránami s uchy, a podokenními římsy. Vstupní dveře do domu jsou patrně renesanční, jedná se o jednokřídlé mohutné dveře členěné do čtyř obdélných polí, která jsou dále zdobena plastickými dřevěnými motivy bešlagwerku a diamantového řezu. Před hlavním vstupem z ulice předstupují tři kamenné stupně. Přibližně uprostřed parcely se nachází malý dvůr.