měšťanský dům

Dvoupatrový dům s vestavěným podkrovím a sedlovu střechou je situován v západní frontě domů na náměstí. Východní hlavní průčelí trojose členěné. V přízemí podloubí. V ploše fasády naznačeny snad původní oblouky arkády. V současnosti vstup do podloubí dvěma sltačenými kamennými portály a dvěma menšími vstupy. Okna v patře s kamenným ostěním, dřevěné rámy s dělenými křídly. Okna ve druhém patře se štukovými šambránami. Vertikálně fasáda členěná lisenami. Profilovaná hlavní římsa je krytá pálenou krytinou imitující prejzy. Plocha štítu hladká s mírně prohnutými rameny ukončenými volutami. Nástavec štítu trojúhelníkový oddělený římsou s lemováním.Vstup do domu z podloubí dlážděného žulovými kostkami. V prostoru podloubí je osazen vlevo od vstupu do domu gotický portál.