měšťanský dům

Jednopatrový nárožní objekt, který byl zřejmě jako původně hospodářský trakt rozlehlého později upraven na samostatný měšťanský dům. Průčelí má rustikální hrubě hlazenou omítkovou úpravu, členěnou v patře třemi okenními otvory v kamenných ostěních. Dveřní vstup do objektu rámuje kamenný portál se stuhou. Vpravo od dveří je umístěn drobný osvětlovací otvor vstupní síně. Vlevo od dveří jsou osově nesymetricky umístěny dva okenní otvory s užším formátem než okna v 1. patře. Průčelí je ukončeno atikou s fabionovou římsou, pročleněnou dvěmi drobnými okenními otvory. Střecha sedlová s částečným zvalbením do ulice. Zatímco v patře se uplatňují pozdně středověká kamenná ostění s motivem diamantování v kameni, v přízemí se jedná o repliky provedené v umělém kameni. Boční průčelí do Panenské ulice – obdobně hlazená omítková úprava jako u hlavního průčelí, v přízemí i v patře je nesymetricky umístěno několik okenních ostění ze středověkého období, z nichž nejpozoruhodnější je drobný otvor v patře s vysazenou parapetní římsou.