měšťanský dům

Patrový dům s atikou, vestavěným podkrovím a sedlovou střechou je situován na nároží ulic Masné a Radniční. Do Radniční ulice se otvírá čtyřosím průčelím. Horizontálně jej člení patrové římsky a korunní římsa atiky. Na atice kryté pálenou krytinou prejzového tvaru jsou umístněny čtyři vázy. V přízemí se nacházejí tři okna s půlkruhově uzavřeným kamenným ostěním. Vlevo do nich se vstupuje do prodejny vchodem s půlkruhovým kamenným portálem. V patře tři okna a jedno slepé okno se šambránami. Mezi třetím a čtvrtým otvorem je umístněn kruhový ciferník hodin. Atika má dvě okna se šambránami ve střední části, na krajích okna naznačená malbou v omítce. Fasáda do Masné ulice má hladkou omítku s patrovou římsou. V přízemí je vtup s kamenným pravoúhlým portálem. Okna v patře se šambránami, obdobného tvaru a členění jako v průčelí do Radniční ulice.