měšťanský dům

Měšťanský dům se obrací hlavním průčelím k jihu do Masné ulice a zadní fasáda se uplatňuje v ulic Parkán. Hlavní fasáda je v přízemí čtyřosá. Levý vstup, blíže jz. nároží má prosté kamenné ostění se stezkou po obvodu. Dále je vsazeno okno a dva větší, nestejně velké vstupy do přízemních prostor. V patře vystupuje hmota pavlače nesená čtyřmi kamennými krakorci spojenými segmentovými pasy. Pavlač má tři okna a na zbylé části fasády je ještě jedno obdélné okno. Otvory jsou lemovány malovaným červeným pasem. Sedlová střecha domu je krytá eternitovými šablonami. Zadní průčelí se do ulice Parkán uplatňuje zděným klasicistním přístavkem s pavlačí na střeše. V patře vedou na pavlač s klasicistním zábradlím novodobé dveře a tři obdélná okna.