měšťanský dům

Patrový dům s vestavěným podkrovím a patrovou střechou uzavírá severní frontu domů Masné ulice. Pětiosé uliční průčelí horizontálně člení patrová římsa, vertikálně liseny v ploše patra. Okna v přízemí i patře dřevěná dvojitá dvoukřídlá s dělenými křídly a šambránami se stuhou. Vstup do domu v přízemí s štukovým portálem. Nad rovinu sedlové střechy kryté šindelem vystupují tři vikýře. Východní průčelí domu jednoosé. Okna v přízemí, patře a ve štítě mají šambrány se stuhou. Horizontálně průčelí člení patrová a korunní římsa. Trojúhelný štít s okosenými rameny ukončenými meandry. Na vrcholu štítu je posazena váza. Současná pozdně-barokní podoba průčelí pochází z počátku 90.l.20.století. Základní plocha je z hrubé omítky, olivové barvy. Plastické prvky jsou lomeně bílé. Na hlavním průčelí je umístěna historická lucerna na místě novodobého svítidla z 60. let 20. stol.