měšťanský dům

Patrový dům s mansardovou střechou je situován na nároží ulic Panské a Radniční. Hlavní průčelí směrem do náměstí má sedm okenních os v patře. Plocha hlavního jižního průčelí je v přízemí členěna pásovou bosáží. Vpravo se nachází vstup s kamenným stlačeným stuhovým portálem, vlevo od něj vstup k bankomatu se stlačeným nadpražím a portálem naznačeným štukem. Vlevo od vstupu k bankomatu se nalézá kamenný pravoúhlý portál s dřevěnými dveřmi a stlačeným nadsvětlíkem. Vstupní dveře s nadsvětlíkem jsou dvoukřídlé, kazetové, plné, historické, s historickým kováním. Okna v přízemí mají dřevěná křídla členěná pásky. Horizontálně fasádu člení patrová a korunní římsa. Okna v patře mají štukové šambrány s nadokenními římsami a čabrakami. Vertikálně fasádu člení pilastry. Druhý zprava přerušuje kasulové štukové zrcadlo s malbou Matky Boží s Dítětem. Základní plocha v modrozeleném odstínu, sokl v líci fasády. Mansardová střechu kryje pálená taška bobrovka Východní průčelí domu dvojosé s hladkou omítkou, v patře s jednoduchými pilastry, vertikálně členěná patrovou a korunní římsou.