měšťanský dům

Řadový patrový dům s půdní nadezdívkou a sedlovou střechou je situován ve východní frontě domů Radniční ulice. Na východní straně k domu přiléhá dvorek. Uliční průčelí j secesní se šesti okenními osami, v patře domu je mělce plasticky členěné, v přízemí prosklený vstup a dvě velké výlohy prodejny. Plasticky členěná fasáda horizontálně členěna patrovou římsou v úrovni půdní nadezdívky a profilovanou korunní římsou. Jednoduché orámování oken, výkladců a vstupu, půdní nadezdívka se dvěma drobnými okénky zdobena segmentovým orámováním s geometrickými vpadlými prvky. Sokl předsazený, omítaný. Objekt v monochromní šedé barvě.V přízemí napravo prosklený hliníkový výkladec uprostřed se vstupem. Vlevo prosklené vstupní dveře do domu s nadsvětlíkem, vpravo od nich prosklený výkladec. Okna v patře mají ve 2/3 výšky poutec, v ploše omítky šambrány a parapetní římsy. Horizontálně průčelí člení patrová římsa v úrovni půdní nadezdívka a korunní římsa.