myslivna

Objekt hájovny na přibližně čtvercovém půdoryse, přízemí je zděné s dvoukřídlovými okny členěnými do čtyř tabulek, pod okny kamenné podokenní římsy. Patro je roubené, z vnější strany je patro obloženo vodorovně kladenými prkny, dvojice sdružených jednokřídlových oken členěných do šesti tabulek s dřevěným obkladem tvarovaným do obloučku, v severním průčelí jsou v patře osazena tři jednokřídlová, obloukově zakončená okna členěná do šesti tabulek. Štíty jsou obloženy svisle kladenými prkny s laťováním, patrná barevnost okrově žlutá s červenou, nátěr oken bílá. Ve štítě je osazena dvojice sdružených oken s obloučkovým obkladem. Střecha sedlová, krytá plechem. Ve fasádě množství řezbářských prvků.