průčelí

Symetricky řešená šestiosá (v přízemí sedmiosá) fasáda prolomena obdélnými trojdílnými - ve druhé a paté ose dvoudílnými - okny ve špaletách. V ose přízemí s nepravou pásovou bosáží jednoduchý portál. V prvním a druhém patře druhé a paté ose balkony na konzolách ohrazené kovovým secením zábradlím. Průčelí člení plošný geometrický a vegetabilní štukový dekor. Parapetní výplně oken druhého patra geometricky tvarované, obdobně i suprafenestry, jež jsou navíc doplněny o florální plastické pásy. Okna druhého a třetího patra na podokenních římsách, ve druhém patře i římsy nadokenní - proložené segmentem. Mezi okny druhého a třetího patra druhé a páté osy obdélná pole se štukovými košíky s květinami ve středovém kruhu. Pod předstupující korunní římsou na konzolách obdélná pole s girlandami. Budovu kryje sedlová střecha.