kaple Božského Srdce Páně

Centrální stavba křížového půdorysu, ze tří stran trojúhelníkové štíty, na čtvrté (západní) straně půlkruhový závěr – kaple není orientována. Střecha stanová, ve vrcholu osmiboký sanktusník, na třech stranách navazují sedlové střechy, nad závěrem na sedlovou střechu navazuje půlkuželová střecha. Střecha je kryta pálenou taškou (dříve prejzová krytina), sanktusník plechem. Na jižní straně kaple při závěru vystupuje nižší hmota sakristie. Na průčelní straně představeno vstupní zádveří kryté sedlovou stříškou, vstupní ústupkový portál má půlkruhový záklenek, v tympanonu je reliéf trůnícího Krista. Ve štítu vstupní předsíně je okénko tvaru trojlistu, Ve třech trojúhelníkových štítech rozetové okno. V bočních fasádách jsou sdružená potrojná okna s půlkruhovým záklenkem, v závěru tři jednoduchá převýšená okna s půlkruhovým záklenkem. Fasády jsou členěny lizénovými rámy, pod římsou závěru a ve štítech je obloučkový vlys.