činžovní dům

Dům přibližně čtvercového půdorysu, do ulice střecha pultová, dozadu rovná a pultová, krytá vypalovanými taškami + pozink. Průčelí navazuje na dům čp. 51/b, čelně vlevo je proluka vjezdu do dvora. Průčelí má 5 os (čelně zleva vstup, čelně zprava mělký rizalit vystupující nad střechu jako vikýř. Přízemí je od poschodí odděleno kordonovou římsou, pod ní pásová armatura. V poschodí štukové dekorace rostlin. Omítka dvoubarevná. V přízemí okna dvoutabulková, v poschodí původní třídílná, třítabulková s historickými rámy oken a profily). V rizalitu v 1. poschodí okno šestidílné, nahoře se stlačeným segmentem. Okno v rizalitu nad střechou kruhové, dělené na 10 tabulek. Parapety oplechované a v poschodí předsazené a profilované. Stylová fasáda s pozoruhodnou štukovou výzdobou průčelí.