silniční most

V jihozápadní části města, pod zámkem, překonává Mlýnský náhon kamenný silniční most. Ze severu k silničnímu mostu přiléhá mostek pro pěší. Koryto náhonu od severu před mostkem širší než za mostem z jihu. Mohutné těleso mostu vyzděné ze spárovaného lomového kamene. Při východním břehu jeden segmentový oblouk. Jižní poprseň plná, krytá většími nepravidelnými plochými kameny. Mostek pro pěší, na šířku náhonu, odsazený od mostu a o jednom segmentovém oblouku. Severní poprseň plná, vyzděná z lomového neomítaného kamene, koruna v podélném směru klesající k volným koncům od středu, krytá většími obdélnými kamennými deskami. Mezi mostkem pro pěší a silničním mostem úzká proluka ohraničená plnou poprsní, s otupenými volnými nárožími, v koruně kryto většími nepravidelnými plochými kameny. Povrch komunikace na mostku i mostu tvořen asfaltem, pod kterým se může nacházet původní dlažba.