městský dům

Severovýchodně od kláštera situovaný drobný domek obdélného půdorysu se sedlovou střechou a nápadným barokním štítem, stojící ve svahu, na severní stranu přízemní, na jižní patrový. V přízemí, v severní fasádě k ulici vsazena nová okna. Jinak fasády nečleněny. Západní průčelí opatřeno barokně zvlněným štítem s trojúhelným frontonem a segmentově vykrojenými křídly. Ve štítové stěně přízemí jsou dvě okenní osy a v původní části štítu jsou dvě malé okénka. Štít nahoře ukončen trojúhelníkovou částí s římsou. Střecha je pokryta krytinou z drážkových tašek. Na průčelí uprostřed býval letopočet 1717 a německý nápis, který byl roku 1986 zabílen: DAS HAVS HAT ZVR ER DES GROSEN GOTTES DER CHRISTN GBAVT IOHAN CASPER GÖTZ 1717.