městský dům

Rozsáhlý nárožní dvoupatrový objekt s podkllepením, se sedlovými střechami krytými plechovou krytinou, se zachovanými dřevěnými žlaby v prostoru krovu. Průčelní fasáda pojednaná štukovým detailem a členěná horizontálními římsami a vyvrcholená krátkou osovou atikou, se vstupem na ose. Dvorní fasáda jednodušší s balkonky přístupnými se schodišťových podest. Interiéry plochostropé, suterén se segmentovými klenbami, dispozice se schodišťovým korpusem v centru dispozice při ve dvorní části, na ose průčelí vstup s dvoukřídlými původními dveřmí. Původní konstrukce a detaily zachovány v celém interiéru. Ve vnitrobloku malý dvorek (proti ostatnímu terénu zahloubený) ohraničený nízkou zídkou, s povrchem upraveným betonem a se zelenou plochou.