zámek

Zámecký areál se rozkládá při JV okraji vesnice po obou březích malého potůčku, který protéká parkem přibližně ve směru Z - V. Terén již. části areálu, v níž se nachází i hlavní zámecká budova, se mírně svažuje k S k potoku, za potokem naopak lehce stoupá dále k S. Východně od budovy zámku je položen rozsáhlý novodobě značně upravený hospodářský dvůr s velkými budovami patrně barokního původu, který však není předmětem památkové ochrany. Stávající areál tvoří pouze vlastní zámecká budova čp. 28 a středně velký park značně nepravidelného půdorysu. Součástí areálu je i dvůr trojúhelníkového půdorysu před vých. průčelím zámku, nikoli však plocha nádvoří někdejšího panského dvora. Areál je obehnán zčásti starou kamennou ohradní zdí se dvěma branami, zčásti novým drátěným a prkenným plotem. Mezi parkem a hospodářským dvorem je dělící zeď.