náhrobník Otty Bergera a jeho rodičů

Dvojhrob č. 57 v XV. oddělení s pískovcovým stélovým náhrobníkem stojí v nejvyšší části hřbitova proti závěru hlavní cesty u ohradní zdi. Na soklíku stojí pískovcový rám hrobu, spojovaný kramlemi, na něm leží dvojice příkrovových desek s železnými kruhy při nárožích. Na segmentově vzdutých horních plochách obou desek vystupují nizoučké reliéfy latinských křížů s jetelovými konci. Na vyšším soklu s ustoupenými konci (podstavce pro chybějící sochařský dekor či lucerny) stojí vlastní stéla s kladím (v metopách pětilisté květy) a nástavce s prostými akroterii na rozích a křížem ve vrcholu. Do střední části soklu je vsazena mladší nápisová deska, nad ní trojúhelný štítek. Do střední části stély je vložena žulová deska s obsáhlým nápisem, dole dvě ryté snítky vavřínu, spojené pentlí. Při patě stély přiloženy dvě malé nápisové desky.