fara

Částečně podsklepený dům o dvou nadzemních podlažích v uliční řadové zástav ě ukončen okapově orientovanou sedlovou střechou. Uliční fasáda je v přízemí sedmiosá a v patře osmiosá se dvěma sdruženými okny po levé straně. Fasáda v přízemí členěna pásovou bosáží s vyšším soklem, patro jsednoceno jedním lizénovým rámcem v nároží s lienární rustikou. Okna jsou zdobena jednoduchou šambránou s nadpražní a parapetní profilovanou římsou, doplněnými v patře geometrickými štukovými obrazdci. Dvorní fasáda je hladká s jednoduchými šambránami okolo oken a po levé straně vystavěnou dřevěnou pavlačí v patře. Po levé straně přízemí jsou odkryty pískovcové kameny, vytvářející původní nárožní bosáž. Dvouprostorový sklepsituován pod pravou částí objektu zaklenut valenou a segmentovou cihelnou klenbou, posazenou na kamenném zdivu. Sklepy jsou přístupny cihlovým schodištěm a propojeny mezi sebou úzkými druhotně proraženými průchody. Dispozici přízemí tvoří ve střední části průjezd na dvůr s vjezdem zdobeným jednoduchým klasicistním pískovcovým portálem, završeným vrcholovým klenákem. Místnosti vpravo od průjezdu jsou zaklenuty valenou křížovou klenbou. Místnosti po levé straně a v patře jsou plochostropé. Krov je tvořen stojatou stolicí. Ve dvoře je k objektu přistavěna novodobá modlitebna a samostatně stojící nová garáž.