měšťanský dům

Dvoupatrový řadový dům částečně podsklepený o třech nadzemních podlažích, kryt valbovou střechou. Uliční fasáda je trojosá, barokní. Přízemí je rozčleněno vodorovnou pásovou bosáží a odděleno od pater jednoduchou římsou, okna jsou zdobena profilovanými šambránami. Patra jsou jednoduchá, zdobena profilovanými šambránami, u podokenních parapetů členěna geometrickým obrazcem, nad okny vlnovitě zprohýbané návojové římsy, zdobené lasturou. Okna druhého patra jsou zdobena profilovanými šambránami se zdobnou podokenní římsou a nadokenní návojovou římsou. Korunní římsa je profilovaná dvojitá.Dvorní fasáda je jednoduchá, okna nová. Dispozice je dvoutraktová. Suterén objektu je situován pod pravým traktem, zaklenut valenou klenbou a přístupný segmentově zaklenutou chodbičkou z levého vstupního mázhausu. V přízemí je po levé straně umístěn vstupní mázhaus, zaklenutý valenou klenbou s trojúhelnými segmenty, na níž navazuje po levé straně trojramené schodiště do patra a napravo chodbička, zaklenutá valenou klenbou, vedoucí do plochostropé zadní komory a do dvora. V pravém traktu přízemí se nachází místnost, zaklenutá valenou klenbou. Na ní navazuje plochostropá místnost. Patra jsou plochostropá. Krov je novodobý.