měšťanský dům

Dvoupatrový řadový objekt se suterénem umístěným pod levým vstupem. Uliční fasáda je trojosá hladká, rozdělena korunní římsou na přízemí a patra. Okna a vstupní dveře jsou orámovány profilovanou římsou, v patře zdobena jednoduchou nadokenní římsou. Korunní římsa je dvojitá, profilovaná.Dvorní fasáda je trojosá hladká s jednoduchou římsou. Okna novodobá. Sklep je zaklenut cihlovou valenou klenbou, přístupný novodobou chodbičkou, segmentově zaklenutou ze zadní místnosti. Přízemí je novodobě přepříčkované na trojtraktové s dochovanou valenou klenbou pravé střední místnosti. Patra jsou plochostropá, přístupná z objektu Mariánská 8. Schodiště při rekonstrukci odstraněno. Střecha je valbová, krov novodobý, přístupný z Mariánské 8.