vikářský dům s hospodářskou budovou

Jednopatrový řadový objekt s atikovým druhým patrem, kryjícím sedlovou střechu s hřebenem kolmým k ulici. Uliční fasáda je čtyřoká hladká, pouze kolem oken a vstupních dveří jsou zachovány původní vrcholně barokní a klasicistní detaily. Přízemí je od pater odděleno jednoduchou římsou. Vstupní dveře do objektu jsou orámovány klasicistním kamenným portálkem, tvořeným bočními obdélnými sloupky s vyrytým ornamentem, na něm sedí jednoduše odstupňovaná geometrická hlavice nesoucí segmentově profilovaný stlačený oblouk s klenákem ve vrcholu. Na něj navazuje rovná odstupňovaná barokní římsa s iluzivní výmalbou, spojující portálek s římsou. Dřevěné dveře s proskleným nadsvětlíkem jsou zachované původní klasicistní. Okna v přízemí jsou novodobá, bez původního štukového rámu, pouze se zachovanou nadokenní římsou a iluzivní malbou stejnou jako nad dveřmi. Okna druhého patra jsou obdélná, novodobá, se zachovanou původní jednoduchou podokenní římsou a obloučkovou nadokenní římsou. Okna atiky jsou tvořena dřevěnými okenicemi. Po bocích celé fasády je vytvořena pásová rustika.Dvorní fasáda je hladká, členěna oblouky zazděných arkád. Okna jsou klasicistní obdélná, osmitabulková. Sklep se nachází pod pravým zadním patrem, klenutý cihelnou valenou klenbou s čely rovnoběžnými se sousedními parcelami, přístupný schodištěm ze dvora. Dvorní přístavky jsou zachovány pouze po pravé straně, klasicistní pavlač se soc. zařízením po levé straně zrušena. Přízemí je řešeno jako trojtakt se vstupní chodbou po levé straně, zaklenutou křížovou klenbou s navazujícím dvouramenným dřevěným schodištěm do patra. Střední pole je zaklenuto valenými klenbami s trojúhelnými výsečemi. Patro je plochostropé. Krov byl nepřístupný.