měšťanský dům

Dvoupatrový dům s tříosým pozdně barokním průčelím. Okna zdobená lištovými šambránami s ušima. Objekt je dvoutraktový. Levý trakt je vstupní s centrálním schodištěm klenut valenou eliptickou klenbou. Za schodištěm pokračuje směrem do dvora valenou klenbou s lunetami s hřebínky. Pravá část přízemí při ulici má rovný strop. Za ní následuje prostora původní černé kuchyně klenutá valenou klenbou. Následující prostora je zaklenuta neckovou klenbou s rohovými trojúhelníkovitými výsečemi. Sklep se nachází pod pravou částí objektu, klenutý barokní valenou cihlovou klenbou, postavenou na gotických základech původně přístupný z ulice, dnes novodobým schodištěm. V patře jsou stropy plochostropé v uliční části s dřevěným trámovým stropem. Uprostřed se nachází původní barokní černá kuchyně, klenutá křížovou klenbou. Střecha je novodobá.