měšťanský dům

Dvoupatrový řadový dům se sklepem situovaným pouze do uliční části objektu. Sklepy jsou zaklenuty kamennou polokruhovou valenou klenbou s vrcholnicí kolmou k ulici. Sklep po pravé straně má výstup schodištěm přímo do ulice. Průjezd do dvorní části je po levé straně objektu s vloženým jednoramenným schodištěm. Je v přední části zaklenut valenou klenbou, v prostoru schodiště ,valenou klenbou s trojúhelníkovými a pětiúhelníkovými lunetami. Po pravé straně průjezdu je hloubkový prostor zaklenut valenou klenbou s trojúhelnými výsečemi. Patra objektu jsou plochostropá. Krov a střecha jsou novodobé. Uliční průčelí je v přízemí tříosé, v patrech čtyřoké, jednoduché, hladké. Okna a vstupní vrata jsou orámována jednoduchou štukovou šambránou. Dvorní průčelí je obdobné.