hotel Harmony

Zařízení zahrnovalo konferenční centrum s konferenčním sálem pro 250 osob, ubytování se 170 lůžky s možností 40 přistýlek, stravování se 200 místy v jídelně, 52 místy v baru a bufetu, 2 salonky pro 24, resp. 12 osob, bazén propojený skleněným i plochami s venkovním prostředím. Půdorysně tvoří centrum velké rozevřené U, přičemž v krajních sedmipodlažních hmotách s plochými střechami se nachází pokoje pro ubytování, fasády jsou členěny lehce zapuštěnými vodorovnými pásy, v nichž jsou osazeny balkonové dveře s malými balkónky, tyto pásy jsou obloženy hnědými profilovanými plechovými prvky, mezi tmavými pásy jsou plochy z pohledového betonu opatřené nátěrem bílé barvy. V levé hmotě ve štítové stěně vystupuje mohutná hmota schodiště. Mezi ubytovacími hmotami se nachází hmota se šikmou střechou, která kryje podlaží s velkými prosklenými plochami, za nimiž jsou umístěny společenské a stravovací prostory, nad šikmou plochou střechy kryté měděnými falcovanými plechy vystupuje průběžný pásový vikýř prosvětlující konferenční sál. Před hotelem byly realizovány velkorysým způsobem příjezdové komunikace se sloupovím nesoucím venkovní terasy, pod nimiž se nachází velká krytá parkoviště s konstrukcemi z pohledového betonu. Venkovní monumentální schodiště je provedeno na vysoké výtvarné i řemeslné úrovni z kvalitních kamenných prvků a s původními osvětlovacími tělesy.Ačkoliv bylo zařízení v posledních letech v interiérech upraveno, dodnes je v autentické podobě zachováno vnitřní kruhové schodiště s kamennými schody a nerez zábradlím a skleněnými lustry. V původní podobě včetně nábytku je také dochován jeden ze salónků.