kostel sv. Isidora

Sakrální architektura na obdélném půdorysu s hranolovou věží nad kněžištěm. Střecha nad lodí valbová, nad odskočeným trojbokým závěrem kostela rovněž valba, věž krytá jehlancem, ve vrcholu makovice s křížkem. Kněžiště na bočních fasádách zvýrazněno mělkým polygonálním rizalitem, zbytek fasády členěn lizénovými rámci. Loď prolomena z obou stran třemi osami oken s půlkruhovými záklenky, kněžiště jednou osou okna kruhového tvaru, v závěru oválné okno. V průčelí předsíň členěná třemi osami vstupů. Prostřední vstup výrazně vyšší s kamenným portálem, nad bočními vstupy okna s půlkruhovým záklenkem, ve vrcholu trojúhelníkového štítu kruhové okno. Předsíň krytá sedlovou střechou, na hřebeni kříž. Klasicistní jednolodní kostel z poslední třetiny 18. století.