zámek

Volně stojící jednopatrová trojkřídlá budova ve tvaru širokého písmene U s podélnou boční přístavbou. Přízemí hlavního traktu prolomeno na osu pravoúhlým vstupem završeným segmentovým záklenkem. Hlavní vstup je akcentován kamenným portálem flankovaným pilastry s římsovou hlavicí, zdobeným vpadlými plochami. Vrcholový klenák protíná segmentový oblouk. Tři volutové krakorce zdobené rozetami nesou balkon v prvním patře zámku. Fasáda hlavního traktu hladká, členěná bosovanými lizénami a prolomena pěti osami. V přízemí okna pravoúhlá, lemovaná hladkou šambránou s klenákem. Přízemí od prvního patra odděleno hladkou kordonovou římsou, na níž navazují zrcadla v parapetu propojená s parapetní římsou. Pravoúhlá okna v prvním patře akcentována pravoúhlou šambránou, v suprafenestře zdobenou vpadlou výplní aditivně spojenou s korunní římsou. Hlavní průčelí završeno trojúhelníkovým štítem s plastickým erbem. Kolmá boční křídla na vnitřní straně čestného dvora prolomena pěti osami, v přízemí naproti sobě jsou situovány pravoúhlé vstupy. Nároží bočních křídel členěno dvojicí bosovaných lizén, pravoúhlá okna shodné architektonické profilace. Boční křídla završena probíraným štítem s hladkou fasádou akcentovanou bosovanými lizénami. Ve štítech prolomeny dvě okenní osy, okna pravoúhlá s hladkou šambránou. Na volutách štítového nadstavce osazeny dekorativní vázy s draperií. Trojúhelníkový štít završuje obě boční křídla. Zahradní průčelí shodné architektonické profilace akcentováno středovým rizalitem se třemi okenními osami. V přízemí rizalitu na osu situován vstup do zahrady dvoukřídlými dveřmi osazenými ve špaletě s půlkruhovým završením. Okna v přízemí rizalitu hmotově výrazná s půlkruhovým završením. V interiéru zámku dekorativně zdobená schodišťová hala. Místnosti v přízemí valeně zaklenuty se štukovými zrcadly, v prvním patře místnosti plochostropé. Podstřešní profilovaná římsa nese sedlovou střechu.