vila Gustava Fischera st.

Pravidelný obdélný půdorys je na hlavním a zadním průčelí narušen vystupujícím rizalitem. Střecha je sedlová. Hlavní uliční průčelí je tříosé, rizalit je umístěn ve střední části a je završen v úrovni střechy sedlovou stříškou, která se napojuje na střechu hlavní hmoty. Trojúhelníkový štít je zdoben dřevěnou vyřezávanou konstrukcí. Rizalit je prolomen trojicí okenních otvorů a je bohatě štukově zdoben. Levé boční průčelí je dvouosé a jeho pravá polovina je završena trojúhelníkovým štítem, který je také zdoben dřevořezbou. Levá část průčelí je mírně uskočena a je řešena jako veranda, v patře dřevěná. Pravé boční průčelí je řešeno analogický způsobem, pouze místo verandy je zde klasická zděná část. Zadnímu průčelí domu pak dominuje mírně vystouplý schodišťový rizalit. Na zadním průčelí je také neobvykle situovaný vchod do domu. Fasády jsou v přízemí členěny pásovou rustikou a zdobeny jsou šambránami kolem okenních otvorů. Patro má základní plochu rozčleněnu mírně vystupujícími plochami, nad nimiž je pás bohaté štukové výzdoby. Pod střechou je pak pás s jednoduchým hrázděním, jehož pole jsou vyplněny štukovými motivy. Vila je z uliční strany oplocena původním kovaným tyčovitým plotem (mimo vrat) s kamennými sloupy u vjezdových bran.