věžový vodojem

Konstrukci hladce omítaného věžového vodojemu výšky 27m o objemu nádrže 110m3 tvoří úzký kruhový zděný dřík z cihel z něhož na vrcholu v zalomení vybíhají čtyři nosné pilíře čtvercového průřezu.Na zděný dřík je posazena válcová akumulační nádrž s přesahující plochou střechou. Vchod do vodojemu situovaný na severní straně dříku je krytý betonovou markýzou, nad kterou je umístěn rámec s letopočtem 1935. Na severní a jižní straně je dřík prolomen několika prosvětlovacími otvory, které jsou v současnosti z větší části zazděné a ve spodní části vyplněné třemi sklobetonovými tvárnicemi. Na východní pilíř je namontován novodobý bezpečnostní žebřík. Pod zastřešením válcové nádrže jsou umístěna další prosvětlovací okénka. Střecha je v současnosti opatčena kovovým zábradlím a je zde osazena vysílací technika.