sýpka

Dvoupatrová sýpka obdélného půdorysu, orientovaná hřebenem na ose sever – jih, tvořila východní stranu dvora. Jednalo se o zděný objekt krytý sedlovou střechou, s dvojitě kladenými bobrovkami a pultovým vikýřem na západní straně. Fasády s nízkými obdélnými okny byly původně hladce omítané, v závěru většinou odhalené až na režné kamenné zdivo. Dodatečně přistavěné horní patro mělo zdivo kameno-cihelné. Štíty byly vyzděné pouze z cihel. Podélná průčelí měla pět okenních os, štítová průčelí byla dvouosá. Okna v patře na východní fasádě rámovaly trámové zárubně s kovanými mřížemi. Vstup ve střední ose západního průčelí rámovalo barokní kamenné ostění z šedého pískovce. Další dva menší vstupy se nacházely na SZ a JZ sýpky.