dílna a stodola

V severním koutě dvora je situována stodola. Jedná se o přízemní, zděnou, omítanou budovu, která je do dvora otevřena velkými dvoukřídlými dřevěnými vraty. Vjezd je umístěn v ose budovy. Budova je opatřena jednoduše profilovanou podstřešní římsou. Vnitřní prostor budovy není dále členěn a je otevřen do krovu. Stodola je kryta sedlovou střechou, střešní krytinu tvoří pálená taška. Na stodolu navazuje bezprostředně nižší budova, která byla původně využívána jako dílna. Jde o zděnou omítanou budovu obdélného půdorysu, která je opatřena jednoduchou podstřešní římsou. Z jihovýchodní strany, která je orientovaná do dvora, je budova opatřena dvěma útvary s trojúhelnými štíty, v nichž byly umístěny segmentově zaklenuté vjezdy. Severní vjezd je v současné době zazděný. Nachází se v něm dvanáctidílný okenní otvor s kovovými rámy. V jižním vjezdu jsou osazena novodobá dvoukřídlá vrata. V ose obou štítů nad vjezdy jsou umístěna malá kruhová okna. Tvarově stejný vjezd se nachází i na protější straně budovy proti jižnímu vjezdu. Hlavní vstup do budovy vyplněný kovovými vraty na kolejnici, který byl patrně prolomen druhotně, se nachází v ose jihovýchodní strany. Budova je kryta sedlovou střechou, střešní krytinu tvoří pálená taška.