dům

Zděné jednopatrové stavení s kamennou podezdívkou se štítovými průčelími, orientovanými na V a Z. Střecha sedlová, krytá eternitovými taškami. Hlavní, J orientované průčelí je členěno v přízemí do 7 os, zleva ve třech osách jsou dvoudílná dvoukřídlá okna s dřevěnými rámy, členěná do 2 obdélných a 2 čtvercových polí, 4 osu tvoří nepůvodní dveře, vsazené nad 2 kamennými původními? stupni, 5. osa je tvořena shodným oknem, zasazeným v nehluboké špaletě, 6. osa nepůvodními garážovými vraty, a 7. osu tvoří nedokončená neomítnutá zazdívka obdélného okna. První patro je členěno obdélnými okny v 9 osách. Okna jsou dvoudílná, dvoukřídlá, s dřevěnými rámy, dělící je do 6 čtvercových polí, vsazená v úrovni fasády. Nad nimi probíhá výrazná kordonová římsa, pokračující i přes V a Z průčelí. V průčelí je v přízemí a 1. patře, která jsou oddělena římsou, do 3 os s obdélnými okny, shodnými s průčelím, 2. patro pak do 2 os menšími obdélnými dvoukřídlými okny. K V průčelí je nevhodně přistavěna přízemní novodobá garáž, 1. a 2. patro jsou členěny shodně se Z průčelím. S průčelí neobsahuje hodnotné stavební prvky, většina okenních otvorů kromě ryze účelových je zde zazděna.