stodola

Stodola je zděná, z části světle omítnutá, hospodářská budova na obdélném půdorysu se sedlovou střechou s dvěma vikýři tvaru volského oka. Severozápadní stěna stodoly je prolomena širokým obdélným otvorem umožňující vjezd do stodoly. Nad vjezdem je nápis “F 1912. K.”. V levém horním rohu průčelí se nachází čtvercový okenní otvor s dřevěnými šambránami. Severovýchodní průčelí má představěný dřevěný přístavek s plochou střechou. Štít průčelí je světle omítnutý a ve středu se nachází jeden půlkruhem zaklenutý okenní otvor s dřevěnou výplní. Jihozápadní boční štítové průčelí je světle omítnuto a je mu představen dřevěný otevřený přístavek se stříškou k uložení dřeva. Ve štítu se nachází jeden půlkruhem zaklenutý okenní otvor s dřevěnou výplní, otevírající se směrem od budovy.