dům

Obytný patrový zděný dům s polovalbovou střechou, která je kryta taškami. Budova je orientována štítem ke komunikaci. Celý dům je omítaný se šedou povrchovou úpravou. Průčelí je tvořeno jednou okenní osou, která je tvořena v přízemí i v patře okenním otvorem. Ve štítu se nachází dva menší okenní otvory. Okenní výplně jsou novodobé v plastových profilech. Na průčelí přímo navazuje zděná půlkruhová brána umožňující vjezd do dvora. Boční průčelí směřuje do dvora a lze jej rozdělit na tři odlišné části. První má sokl a je zakončena korunní římsou. V přízemí se nachází okno s ostěním a dveřní otvor krytý markýzou s jednokřídlými dveřmi. V patře se nachází tři stejné okenní otvory s ostěním. Druhá část má hřeben sedlové střechy nižší. V přízemí se nachází jeden okenní otvor s ostěním a dveřní otvor s dřevěnou výplní. Ve střední části v úrovni střechy se nachází vikýř s okenním otvorem. Třetí díl nejvíce v hloubce parcely je tvořen zděným přízemním přístavkem s pultovou střechou a dveřním otvorem s dvoukřídlými dveřmi umožňující vjezd do dvora usedlosti.