dům

Obytný patrový zděný dům se sedlovou střechou ve štítu zvalbenou, která je kryta pálenými taškami. Dům je orientován hlavním průčelí ke komunikaci. Stojí v čele pozemku. Štítové průčelí je světle omítnuto, patro je hrázděné s dřevěnými prvky v tmavě hnědém provedení. Štítové průčelí je tvořeno dvěma okenními osami v patře zhruba čtvercového tvaru s novodobou výplní v EURO profilech. V podkrovní části je v ose průčelí jedno na výšku obdélné malé okno s výplní v EURO profilech. Severní okapní průčelí je bíle omítané bez otvorů. Boční dvorní průčelí je tvořeno zděným přízemím a hrázděným patrem. Zděné přízemí, které je rozděleno čtyřmi obdélnými okenními otvory. Patro je hrázděné a levá část je tvořena hrázděnou krytou pavlačí s dřevěným zábradlím. Pravá část je tvořena jedním okenním otvorem s dřevěnými šambránami. K zadní štítové stěně je přistavěna přízemní přístavba se sedlovou střechou a taškovou krytinou.