kostel sv. Maří Magdalény

Podélná jednolodní stavba s kněžištěm čtvercového půdorysu, k němuž na východní straně přiléhá nízká sakristie. Střechy valbové, nad západním průčelím osazen polygonální sanktusník s jehlancovou helmou opatřenou ve vrcholu křížem. Zvonicové patro otevřeno 4 okny. Fasáda hladká, členěná na stranách po 3 polopilířích. Při nárožích západního průčelí liseny. Okna presbytáře se segmentovými záklenky, okna lodi s půlkruhovým. Pravoúhlý vstup s profilovaným pískovcovým portálem osazen dvoukřídlými dveřmi, nad nimi okrouhlé okno. Z jižní strany pod 2. oknem pravoúhlý boční vstup. Vstup do sakristie z jižní strany, z východu a severu obdélné okno. Loď klenuta 4 příčně položenými valenými segmentovými klenbami oddělenými pasy tvaru stlačeného oblouku, spojeny s lodí stlačeně zaklenutým triumfálním obloukem. Presbytář klenut 1 polem křížové žebrové klenby. Žebra klínová s výžlabkem bez svorníků, v koutech podsekávaná, s římsovými náběhy a s hlavním klenákem. Sakristie plochostropá. V západní části lodi na 2 dřevěných sloupech dřevěná kruchta s plochým podhledem.