vila

Vila čp. 349 je zděná solitérní hladce omítnutá, podsklepená budova. Stavba je patrová (s částečně obytným podkrovím) umístěná na členitém (zhruba čtvercovém) půdorysu se sedlovou, na několika místech zvalbenou, střechou krytou Beronitem. Fasády jsou opatřeny profilovanými římsami a šambránami, prolamovanými frontony a zdůrazněnými oblouky. Obytné podkroví se navenek uplatňuje štukem zdobenými štíty a vikýři, na severním nároží je v umístěn patře arkýř. Plochy fasády jsou bílé a architektonické články béžové, před opravou v roce 2010 byly šedé. Jihozápadní vstupní průčelí má vpravo dvouosý rizalit, který má vlevo v přízemí (mimo osy) vstupní dveře, vlevo okno schodiště přerušující kordonovou římsu. Jihovýchodní průčelí má vlevo jednoosý rizalit završený štítem, v němž jsou sdružená okna, vlevo okna v jedné ose, nad ní ve střeše dva vikýře. Severovýchodní průčelí má vlevo jednoosý rizalit završený štítem se sdruženými okny, vlevo jsou osově rozmístěná okna, nároží zdobí arkýř. Střešní rovina je obohacena vikýřem. Severozápadní průčelí má vpravo jednoosý schodišťový rizalit, v něm je osazeno okno přerušující kordonovou římsu, nad ním je okno sdružené. Vlevo okna je vikýř v jedné ose, nároží zdobí arkýř. Směrem k jihovýchodu vybíhá pochozí přístavba terasy s balustrádou, severozápadním směrem byla mimo památkově chráněnou plochu zahrady přistavěna nízká výrazně obdélná dřevostavba se sedlovou střechou.