stodola

Stodola má obdélný půdorys se sedlovou střechou s krytinou z dvojitě kladených bobrovek červené barvy. Dvorní průčelí má v přízemí dva široké stlačené oblouky. Levý je částečně zaslepený s pravoúhlými vraty a oknem, pravý je vyplněn ven otevíravými dřevěnými vrty shodného tvaru jako otvor. Mezi nimi je proražen ještě třetí pravoúhlý otvor s ven otevíravými dřevěnými vraty. Vodorovně je průčelí děleno profilovanou kordonovou římsou. Nad ní je série pěti úzkých na šířku obdélných segmentově zaklenutých oken. Fasáda je hladká žlutá. K jižní části přiléhá kolmo úzká přístavba pravděpodobně chlívků se sedlovou střechou o nestejně velkých střešních rovinách krytou částečně bobrovkami a shodně provedenou fasádou. Tento objekt je přízemní s využívaným podkrovím. Stěna přístavby směrem do dvora je členěna osově obdélnými otvory. Štítové průčelí stodoly je v podkrovní oblasti prolomeno trojicí na výšku obdélných oken. Zadní západní stěna je prolomena částečně zaslepeným otvorem se stlačeným záklenkem s jednokřídlými novodobými dveřmi a jedním na výšku obdélným oknem s výplní v dřevěných profilech. Fasáda je degradovaná až na oblast korunní římsy a odhaluje smíšené zdivo.