kaple sv. Štěpána se zvonicí

Volně stojící kaplička obdélníkového půdorysu s trojbokým závěrem. Hladká fasáda s podezdívkou je prolomena po stranách po jedné okenní ose, okna jsou půlkruhově zaklenuta. V průčelí na osu prolomen pravoúhlý vstup, uzavřený dřevěnými dvoukřídlými dveřmi. Vstup je krytý skleněnou stříškou. Zvonice je prolomena mimo zadní průčelí po jedné okenní ose, okna zaklenuta stlačenám obloukem, čelní kryto dřevěnou žaluzií, boční dřevěnými okenicemi. Podstřešní profilovaná římsa nese střechu sedlovou, nad závěrem valbovou. Věž s profilovanou podstřešní římsou je zastřešena čtyřbokým stanem, který vrcholí jednoduchým křížem. Interiér kaple plochostropý. Materiál: smíšené zdivo (cihla, kámen), hladká vápenná omítka, fasádní nátěr; střešní krytina – plech.